ISPARTA / YALVAÇ - Şehit Halil Yavuz İlkokulu

Şehit Halil Yavuz İlkokulu

Tepecik Mahallesi No66 Bağlarbaşı Köyü/Yalvaç/ISPARTA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda; Biat eden değil,düşünen ,sorgulayan,eleştiren,öz eleştiriyi de bilen,araştırmacı, öz güveni yüksek,demokratik düşüncelere sahip,güzel ülkemizi; çağdaş medeniyetler seviyesinde tutmak ve yükseltmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bizler; özgür düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, toplumla ve kendisiyle barışık, bilime evrensel ve toplumsal değerlere inanan, değişim ve gelişime açık,güvenilir ve tutarlı davranış sergileyen, çevre bilincine sahip, mükemmeli yakalamaya çalışan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için varız. Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Şehit Halil Yavuz İlkokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİMİ
DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:50 DERS BİTİŞ SAATİ:14:35
KALORİFER SİSTEMİ İLE ISINMAKTADIR.
Karayolu ulaşımı kullanılmaktadıR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklık mesafesi 119,8 km olup, ilçe merkezine uzaklık mesafesi 13 km´dir.